Programma

Het RYLA weekend is een intensief programma waarin jij met de andere deelnemers, de commissie en vooral jezelf werkt aan je leiderschapskwaliteiten op actuele maatschappelijke thema's.

Om als leider effectief te zijn, is zelf kennis belangrijk. Je dient goed zicht te hebben op wat voor jou belangrijke waarden zijn, waar je energie van krijgt en wat jouw achtergrond en kwaliteiten zijn. Kennis over hoe keuze processen bij jou, bij een ander en in een groep verlopen en hoe je daarin kunt (bij)sturen staat centraal tijdens dit weekend. 

In het weekend werken we met vier hoofdonderdelen

  1. Je gedrag in een groep
  2. De invloed van je omgeving
  3. In de huid van een ander
  4. Deel je passie met ons 

In het programma wisselen spelvormen, luisteren naar voorbeelden van anderen en (groeps)opdrachten elkaar af. Je haalt uit het programma wat je er zelf in stopt. Doe actief mee en durf na te denken en/of praten; daarvan leer je het meeste! 

Er is ruimte voor spanning en ontspanning. 

Wat is inbegrepen?

Het RYLA weekend vindt plaats in het Delta Hotel, waar overnachting en een aantal maaltijden bij is inbegrepen. Op vrijdagavond bieden we iets kleins te eten en een drankje aan. Op zaterdag zijn ontbijt, lunch en diner inbegrepen. Op zondag zullen we samen ontbijten. Drankjes tijdens borrelmomenten zijn voor eigen rekening. 

  • Je deelt een kamer met een andere deelnemer (van hetzelfde geslacht). 
  • het is de bedoeling dat je het hele weekend beschikbaar bent. Het programma heeft een bepaalde opbouw, en het missen van onderdelen verstoort dit.
  • Na inschrijving zal je tijdig worden geïnformeerde over de exacte tijden, maar je kunt er vanuit gaan dat we op vrijdag ongeveer om 18:00 uur starten, en op zondag rond 13:00 uur klaar zijn.
  • Aan het einde van het weekend zal je een certificaat van deelname ontvangen.  

Kosten en inschrijven

De kosten voor het RYLA-weekend worden door de sponsorclub voldaan via de voorfinanciering vanuit het district 1600. De kosten voor de deelnemer bedraagt slechts €60,-. Dit wordt direct voldaan aan de sponsorclub. Schrijf je hier in.