X

Programma

Het is een intensief weekend, maar we zorgen er voor dat er voldoende afwisseling is tussen inspanning en ontspanning. Zonder al te veel weg te geven over het exacte programma, willen we je wel een idee geven van wat je kunt verwachten: 

Vrijdag

We ontvangen iedereen op vrijdagavond in het Delta Hotel. Na een hapje en een drankje zullen we starten met de eerste inhoudelijke introductie, en zullen we verder kennismaken met elkaar. Vervolgens is er later op de avond genoeg tijd om elkaar te leren kennen in ‘Het Kraaiennest’ van het Delta Hotel. 

Zaterdag

Zaterdag is een volle dag waarbij we al vroeg aan de slag gaan. Doormiddel van workshops onder leiding van de commissie en ervaren Rotary leden ga je reflecteren op welke keuzes je al hebt gemaakt, en is er ruimte om te brainstormen over keuzes die je nog gaat maken. Naast de intensieve workshops zullen er ook inspirerende sprekers hun verhaal met je delen. Uiteraard is er op de zaterdag ook weer genoeg ruimte om elkaar verder te leren kennen, te netwerken en te borrelen. 

Zondag

Zondag sluiten we het weekeinde af met een meer ontspannende activiteit. Na een weekend intensief en serieus te werk gaan zullen we op zondagochtend een iets luchtiger programma aanbieden. Het programma zal op zondag rond lunchtijd afgelopen zijn.  

Wat is inbegrepen?

Het RYLA weekend vindt plaats in het Delta Hotel, waar overnachting en een aantal maaltijden bij is inbegrepen. Op vrijdagavond bieden we iets kleins te eten en een drankje aan. Op zaterdag zijn ontbijt, lunch en diner inbegrepen. Op zondag zullen we samen ontbijten en lunchen. Drankjes tijdens borrelmomenten zijn voor eigen rekening. 

Je zult een kamer delen met een andere deelnemer (van hetzelfde geslacht). 

Let op: het is de bedoeling dat je het hele weekend beschikbaar bent. Het programma heeft een bepaalde opbouw, en het missen van onderdelen verstoort dit. Na inschrijving zal je tijdig worden geïnformeerde over de exacte tijden, maar je kunt er vanuit gaan dat we op vrijdag ongeveer om 19:00 starten, en op zondag rond 13:00 klaar zijn. Aan het einde van het weekend zal je een certificaat van deelname ontvangen.